Bli medlem

Vi tar emot nya medlemmar löpande. Framför allt vid terminsstart, men även vid andra tillfällen om behov och tycke uppstår. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad!

Alla är välkomna att fylla i en intresseanmälan om att få komma och provsjunga hos oss. Vi har en generell regel att man bör vara under 50 år för att få komma med (men när man väl är med finns ingen åldersgräns). Du måste inte kunna sjunga från noter men det är bra om du har viss vana av att följa med i noter.

Om du är intresserad av att sjunga med oss, skicka ett mail till info@www.odinkoren.se så hör vår vice dirigent Ursula av sig till dig. I mailet vill vi ha information som namn, telefonnummer, mailadress, trolig stämma (bas, tenor, alt eller sopran) och en kort beskrivning om dig själv (t.ex. musikalisk bakgrund, vad du har för erfarenhet av körsång mm). Du är också välkommen att ringa vår ordförande Tomas på 0721-843761 om du vill veta lite mer.

Våra Medlemmar

Antalet medlemmar varierar – ibland är vi jättemånga, ibland inte så många. Gemensamt för oss alla är dock att vi delar ett varmt intresse för körsång och att vi är ständigt öppna för att prova på nya sångprojekt. Ingen musikstil undgår våra stämmor!