Odinkören

 

Odinkören är en blandad amatörkör med höga ambitioner såväl sceniskt som musikaliskt. Vi har en mycket bred repertoar och har gjort allt från krogshower till klassiska konserter. 

Vår styrka ligger i bredden av vår repertoar, våra medlemmars klang och vår vilja att förnya och höja nivån på kören. Sedan många år har vi förmånen att ledas av vår fantastiska dirigent Leana Salu, som plockar fram det bästa av klanger ur oss. Vi är en kör som har gynnats av många vackra röster att förgylla våra konserter med.

 

Våra Dirigenter

 Ursula är Odinkörens vice dirigent sedan många år. En eldsjäl som peppar upp oss ideligen. Hon har varit körens sekreterare under 10 år samt medlem i verksamhetsutskottet, som tar fram noter och material till våra konserter.

Leana är Odinkörens dirigent sedan 1998. Under hennes ledning har kören utvecklats enormt. Leana arbetar som musiklärare och är även körledare för en estnisk kör och en kammarkör. Hon är utbildad körledare vid Tallinns Musik Akademi i Estland (1978) och har också varit musikproducent vid Estnisk Television.

Aktuellt

 • Konsert våren 2017 

  Ringar på vattnet
  Odinkören med gäster under ledning av Leana Salu
  Till förmån för Water Aid

  S:t Jakobs Kyrka
  Söndag 7/5 kl.16.00 kl.19.00
  Tisdag 9/5 kl.19.00

  Förköp hos Ursula: 0708-606876

  Ringar på vattnet